Jom Join CONTEST U-BLOGGER!!!

Salam Jumaat semua..:) Diharap semua berada dlm keadaan sihat sejahtera hendaknye. Takziah juga... [Read More]

Promosi di Mydin Mall, K. Terengganu

Hye! Kali ni nak update promotion kat Mydin Mall, K.terengganu pla..Promotion ni berlangsung selam... [Read More]

Promosi di UTHM

Salam semua korakoraArt Gank! lama betul xupdate blog ni. Da nak besawang dah..hikhikhik..mcm biasa ... [Read More]

2013 Promotion!!

Sempena tahun baru yg baru 9 hari d tahun 2013 ni (ak pn pening apa yg ak tulis ni.hohoho), de... [Read More]

Kad Kawen Katun

Salam..hari ni dah 9 januari dah..ak rasa xtelambat utk ak  ucapkan SELAMAT TAHUN BARU!!!! wehuuuu2... [Read More]

JUALAN HEBAT DI KORAKORA!!

salam kepada semua korakoraGank..wehuuuu2..puasa xkorang ni?? gigi ada cili 2 apa cer..hikhikhik..l... [Read More]

RAMADHAN ORDER

Hello guys!!!! its been ages we not update our blog. Too busy with business, order and event. On thi... [Read More]

SCHOOL BREAK LA PULAAAKKK!!! AHAHHA!!!

Hello there..:) Its been a while we not update anything in this blog..In honour of this school holi... [Read More]

CONTACT US

korakoraART juga menerima sebarang aktiviti promosi atau event mane2 saje yg berkaitan dan boleh mas... [Read More]

CARICATURE ONLINE ORDER

Seperti yg korang tau.. kami korakoraART.design menyediakan perkhidmatan tempahan Karikatur secara ... [Read More]